مطالب مفید

مطالب مفید برای شغل های مختلف
 

مطالب مفید

مطالب مفید برای شغل های مختلف

مطالب مفید برای شغل های مختلف

  • ۰
  • ۰

 

استابلایزرهای ماست که توسط شرکت کیمیا غذا تولید و عرضه میشود در سه نوع استابلایزر ماست چکیده،استابلایزر ماست همزده و استابلایزر ماست ست میباشداستابلایزر ماست.
1-استابلایزر ماست چکیده با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد بافت خامه ای متراکم  در ماست میتواند نظر مشتری را جلب کند.این استابلایزر همچنین دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب میباشد ضمن اینکه با توجه به همین خاصیت نیاز به ماده خشک کمتری در ماست وجود دارد و میتوان به طور قابل توجهی از ماده اولیه در ماست کاست. این استابلایزر طعم بهتری به ماست میدهد.استابلایزر ماست در تانک پخت در دمای 50 درجه به تدریج به شیر اضافه کنید.اگر از سیستم پاستوراتور مدوام استفاده میکنیدشیر را قبل از پاستوریزه کردن به دمای 60 درجه رسانده و به مدت 10 دقیقه نگهداری کنید و سپس به پاستوراتور منتقل نمایید.از افزودن استابلایزر به بالانس تانک پاستوریزاتور جدآ خودداری کنید.
مقدار مصرف استابلایزر ماست چکیده با توجه به فرمولاسیون و سلیقه مصرف کننده از 2%-1% پیشنهاد میشود. 2-استابلایزر ماستهای همزده با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد بافت خامه ای متراکم و قابل برش میتواند نظر مشتری را جلب کند.این استابلایزر همچنین دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب مقاومت ماست تولیدی را در برابر تکانها و ضربه های احتمالی هنگام حمل و نقل به مقدار قابل ملاحظه ای بالا برده و از آب انداختن آن جلوگیری میکند ضمن اینکه با توجه به همین خاصیت نیاز به ماده خشک کمتری در ماست وجود دارد و میتوان به طور قابل توجهی از ماده اولیه در ماست کاست.
نحوه مصرف
استابلایزر ماست در تانک پخت در دمای 50 درجه به تدریج به شیر اضافه کنید.اگر از سیستم پاستوراتور مدوام استفاده میکنیدشیر را قبل از پاستوریزه کردن به دمای 60 درجه رسانده و به مدت 10 دقیقه نگهداری کنید و سپس به پاستوراتور منتقل نمایید.از افزودن استابلایزر به بالانس تانک پاستوریزاتور جدآ خودداری کنید.
مقدار مصرف
با توجه به فرمولاسیون و سلیقه مصرف کننده از 2%-1% پیشنهاد میشود. 3-استابلایزرمخصوص ماست ست
این استابلایزر برای ماستهایی با چربی 3-1 درصد است این استابلایزر با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد بافت خامه ای متراکم و قابل برش میتواند نظر مشتری را جلب کند.این استابلایزر همچنین دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب مقاومت ماست تولیدی را در برابر تکانها و ضربه های احتمالی هنگام حمل و نقل به مقدار قابل ملاحظه ای بالا برده و از آب انداختن آن جلوگیری میکند ضمن اینکه با توجه به همین خاصیت نیاز به ماده خشک کمتری در ماست وجود دارد و میتوان به طور قابل توجهی از ماده اولیه در ماست کاست.
نحوه مصرف
استابلایزر ماست در تانک پخت در دمای 50 درجه به تدریج به شیر اضافه کنید.اگر از سیستم پاستوراتور مدوام استفاده میکنیدشیر را قبل از پاستوریزه کردن به دمای 60 درجه رسانده و به مدت 10 دقیقه نگهداری کنید و سپس به پاستوراتور منتقل نمایید.از افزودن استابلایزر به بالانس تانک پاستوریزاتور جدآ خودداری کنید.
مقدار مصرف
با توجه به فرمولاسیون و سلیقه مصرف کننده از 0.4%-0.3% پیشنهاد میشود

 

"استابلایزر استابلایزر ماست نوشیدنی

این استابلایزر ترکیب موثر از پروتئین های شیر و استابیلایزر می باشد که بر اساس ذائقه ایرانی و در طعم های مختلف بصورت پودر تولید و طراحی شده این ترکیب بسیار موثر باعث افزایش طعم دهانی ، افزایش ویسکوزیته بسیار مطلوب و یکنواخت شدن چربی در کل فاز محصول می شود. *روش مصرف: استابیلایزر مخصوص ماست نوشیدنی را در دمای 30 الب 35 درجه سانتی گراد با استفاده از تری بلندر به محصول افزوده و به مدت 10 الی 15 دقیقه سیرکوله می کنیم.

*مقدار مصرف : 2/ % الی 25/ %بر اساس سلیقه ایرانی پیشنهاد می شود.

*استابلایزر ماست چکیده:

استابلایزر ماست چکیده برای ماستهای چکیده، این استابلایزر با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد یک بافت خامه ای متراکم میتواند نظر مشتری را تامین نماید. این محصول همچنین دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب می باشد. ضمن اینکه با توجه به همین خصیصه، نیاز به ماده خشک کمتری در ماست وجود دارد و می توان به مقدار قابل توجهی از شیر خشک مصرفی در فرمول کاست. این استابیلایزر موجب افزایش پوشش زبانی می شود که همین امر حس قویتری از طعم محصول در دهان ایجاد می کند.

*روش مصرف: استابیلایزررا در تانک پخت در دمای 50 درجه به تدریج به شیر اضافه کنید. در صورتی که از سیستم پاستوریزاتور مداوم استفاده می کنید، شیر را قبل از پاستوریزه کردن به دمای 60 درجه رسانده و به مدت ده دقیقه در این دما نگهداری نموده سپس به پاستوریزاتور ارسال نمایید. از حل شدن کامل استابیلایزر مطمئن شوید.

*مقدار مصرف: مقدار مصرف با توجه به فرمولاسیون و سلیقه ی مصرف کننده از15/0% تا 35/0% پیشنهاد می شود

*استابلایزر ماست مخصوص کارگاه صنعتی:

استابلایزر ماست قالبی برای ماستهای قالبی با درصد چربی متفاوت، این استابلایزر با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد یک بافت بسیار سفت و قاشق پذیر میتواند نظر مشتری را تامین نماید. این محصول همچنین دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب می باشد. ضمن اینکه با توجه به همین خصیصه، نیاز به ماده خشک کمتری در ماست وجود دارد و می توان به مقدار قابل توجهی از شیر خشک مصرفی در فرمول کاست یا کاملا حذف کرد. این استابلایزر موجب افزایش پوشش زبانی می شود که همین امر حس قویتری از طعم محصول در دهان ایجاد می کند.

*روش مصرف: استابلایز را در تانک پخت در دمای 35درجه به تدریج به شیر اضافه کنید و بخوبی سیرکوله و یکنواخت می کنیم

*مقدار مصرف: مقدار مصرف با توجه به فرمولاسیون و سلیقه ی مصرف کننده از5/0% تا8% پیشنهاد می شود

*

استابلایزر ماست همزده:

استابلایزر مخصوص ماستهای همزده، این استابیلایزر با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد یک بافت خامه ای متراکم و قابل برش میتواند نظر مشتری را تامین نماید. این محصول همچنین با قدرت بالای جذب و نگهداری آب، مقاومت ماست تولیدی را در برابر تکانها و ضربه های احتمالی هنگام حمل و نقل به مقدار قابل ملاحظه ای بالا برده و از آب انداختن آن جلوگیری کند. ضمن اینکه با توجه به همین خصیصه، نیاز به ماده خشک کمتری در ماست وجود دارد و می توان به مقدار قابل توجهی از شیر خشک مصرفی در فرمول کاست. این استابیلایزر با بالا بردن ویسکوزیته موجب افزایش پوشش زبانی می شود که همین امر حس قویتری از طعم محصول در دهان ایجاد می کند.

*روش مصرف: استابیلایزررا در تانک پخت در دمای 35الی 40 درجه به تدریج به شیر اضافه و سیرکوله کنید(از حل شدن کامل استابیلایزر مطمئن شوید.)

*مقدار مصرف: مقدار مصرف با توجه به فرمولاسیون و سلیقه ی مصرف کننده از15/0% تا 2/0% پیشنهاد می شود.

*استابلایزر ماست قالبی:

ایران - اصفهان - میدان جمهوری اسلامی خیابان خرم   3-95027701_031     09139884259      info@kimiafood-co.com

 


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

درب آكاردئونی

حفاظ پنجره

حفاظ شاخ گوزنی

آرملات

بتن سخت

بتن اكسپوز

كفپوش بتنی

موسسه مالی با بهره گیری از متخصصین خبره حسابداری و مالیاتی و با سالها تجربه راهکارهای سریع و مفیدی را جهت رفع مشکلات مالی و مالیاتی کارفرمایان گرامی پیشنهاد خواهد نمود. ما بر این باوریم که داشتن یک سیستم مالی منظم میتواند از هدر رفت منابع موسسات به طور چشمگیری جلوگیری نماید و عنصر مهمی در پیشرفت یک شرکت باشد .

http://dayan-market.ir

آگهی مشاغل

املاک

پالت پلاستیکی تهران

درب حفاظ آکاردئونی آپارتمان، درب آکاردئونی کرج پارکینگ،درب آکاردئونی محافظ،درب اکاردئونی در تهران،تولید کننده درب آکاردئونی کرج،خرید درب آکاردئونی،فروش در آکاردئون آپارتمان،تولیدی درب های آکاردئونی آهنی

زیبایی و سلامتی

http://amirdaneshzadeh.ir
پونک باربری غرب تهران
گوسفند زنده تهران

سرویس کار چیلر غرب تهران

سرویس چیلر غرب تهران
تعمیر موتورخانه غرب تهران

خدمات تاسیسات ساختمان تهران

تعمیر کولرگازی غرب تهران

تعمیر و نگهداری پکیج در تهران

مبل شویی
مبل شویی در منزل
شستشوی مبل در منزل
مبل شویی تهران
قالیشویی

فروش بک لینک با کیفیت قوی برای افزایش رتبه وب سایت مناسب برای سئو کار های حرفه ای ، افزایش سریع رتبه وب سایت با بک لینک فن سئو سایت

خرید بک لینک با کیفیت

كار در ارتفاع بدون داربست

وكیل در اصفهان

بانك اطلاعات مشاغل